Activiteiten Donderdag

Ouder-kind ochtend t/m 3 jaar

Op donderdagmorgen van 10.00 uur – 11.15 uur komen ouders met hun kinderen t/m 3 jaar naar een speciale ochtend, de ouder-kind ochtend. Er is mogelijkheid om andere ouders te ontmoeten en ervaringen te delen en met uw kind te spelen. Aan het eind maken we een kring en zingen we diverse liedjes met elkaar.

Spelletjesclub 4 t/m 10 jaar (start binnenkort weer)

Wil jij graag spelletjes leren spelen? Samen met andere kinderen gezellig spelletjes doen? Schrijf je dan in bij de Kinderwinkel voor de spelletjesclub! Dan mag je 6 weken achter elkaar spelletjes komen doen op donderdagmiddag! De spelletjesclub begint om 15.30 uur en duurt tot 16.45 uur.

Tienerrestaurant 10 t/m 16 jaar (tijdelijk gesloten)

Op donderdagavond opent elke week het Tienerrestaurant in de Kinderwinkel haar deuren! Ben jij tussen de 10 en 16 jaar oud en vindt je het leuk om te (leren) koken en échte gasten te bedienen in een restaurant? Schrijf je dan in voor het Tienerrestaurant. Je wordt ingedeeld in een groepje en je bent met je groep eens in de 3 weken aan de beurt. Het restaurant duurt van 16:00 uur tot ongeveer 20:00 uur.